Domů » Aktuality » 2006/07 » TZ: Farnam představuje ekonomická balení repelentů

TZ: Farnam představuje ekonomická balení repelentů

17.7.2006 00:00

Velký problém si žádá velká řešení. Farnam představuje nové ekonomické balení Vašich oblíbených repelentů ! Do našeho sortimentu nyní přichází nové balení v podobě galonového kanystru ( 3,78 l ) Vašeho oblíbeného repetentu ENDURE®, TRITEC14™ a BRONCO®.

Tisková zpráva:
Praha, 17.7.2006

V praxi to znamená, že vedle běžně dostupných sprejů si budete moci pořídit velmi výhodné ekonomické balení v kanystru, které jednoduše a rychle doplní Vaší láhev se sprejem, aby byla ochrana před hmyzem kontinuální.

Sprejová balení jsou k dostání o velikosti 946 ml, kanystrová balení jsou nyní nově k dostání o velikosti 3,78 litru ( = 4 x 946 ml).

Repelenty firmy FARNAM poskytují Vašemu koni nepřekonatelnou pomoc při boji s letním hmyzem po dobu 10-14 dnů na jedinou aplikaci. Obsahují sluneční krém, který chrání především bílé a světlé koně před škodlivým UV zářením při pobytu na celodenním sluníčku. Vašeho miláčka ochrání před obtížným hmyzem jako jsou mušky koňské, stájové, lesní, pastvinové, komáři, muchničky, bodalky, ovádi, klíšťata a vši.

ENDURE® navíc obsahuje patentovaný kondicionér RepeLock®, který zabraňuje vypocení repelentu ze srsti a garantuje tak účinnost 10-14 dnů i při fyzické zátěži a pocení se. Repelent lze aplikovat na koně všech věků včetně hříbat.

TRITEC™ je velmi účinný repelent vhodný zejména pro pastvinové koně, který je na bázi vody a nedráždí ani citlivou pokožku a zároveň chrání přes sluncem. Na jedinou aplikaci má účinnost 10-14 dnů. Repelent lze aplikovat na koně všech věků včetně hříbat.

BRONCO® je cenově nejvýhodnější repelent na našem trhu a poskytuje každodenní ochranu před dotěrným hmyzem. Tento repelent je vhodný pro koně i psy.

Začali jste s ochranou pozdě? Nevadí, začněte alespoň dnes!

Nestačili jste hned v počátku ochránit Vašeho koně před dotěrným hmyzem a na Vašem koni se nyní objevují podráždění, krvavé rány, letní vyrážka nebo jiná nepříjemná zranění, do kterých by mohl hmyz vnášet infekci? Na takové případy má FARNAM repelentní krém SWAT®, který zároveň hojí a odpuzuje hmyz. Krém můžete aplikovat přímo do rány, protože je na to přímo určený. V krátké době viditelně zahojí rány a nedovolí hmyzu vnést do zranění žádné infekce a nemoci.

Krém SWAT® je ideální kombinovat s repelenty FARNAM, protože neslouží k ochraně celého koně, ale je určen na zmiňovaná zranění a podráždění. Tento krém není vhodný na koně mladší 4 měsíců a jeho aplikaci na březí klisny konzultujte s Vaším ošetřujícím veterinárním lékařem.

Jak začít?

Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně našich produktů, neváhejte nás prosím kontaktovat telefonicky na 777-327-627 nebo elektronicky na info@farnam.cz

Kompletní seznam prodejců produktů FARNAM naleznete na www.farnam.cz. Po celé České republice jich můžete nalézt několik desítek v podobě specializovaných prodejců jezdeckých potřeb, veterinárních ordinací nebo e-shopů.

FARNAM nabízí ucelený sortiment špičkových produktů pro koně. Kompletní nabídku můžete nalézt na www.farnam.cz nebo si v případě zájmu o tištěný katalog zažádejte na info@farnam.cz a připojte Vaší korespondenční adresu.

Chcete začít výhodněji? Nyní je ideální doba!

V letních měsících Vám každoročně nabízíme výhodné slevy na repelenty, které tak rádi používáte. Letošní rok není výjimkou a máme pro Vás připravené slevy až 20% na repelenty, které můžete čerpat na všech našich prodejních místech.

Produkty FARNAM jsou oficiálními produkty USEF!

United States Equestrian Federation tým si vybral jako své oficiální produkty na kontrolu hmyzu právě produkty z řady FARNAM. Jsme tak vedle společností jako Rolex, Hertz, United Airlines a Adequan velmi hrdými sponzory této federace a jezdeckého týmu USA.

Společnost FARNAM byla založena v USA již v roce 1946 a dnes jí patří vedoucí postavení na světovém trhu v oblasti přípravků pro koně, které se vyznačují ověřenou funkčností, špičkovou kvalitou a mnohdy unikátními recepturami.

související produkty

Endure® Sweat-Resistant Fly Repelent

obrázek: Endure® Sweat-Resistant Fly Repelent

Jediná a účinná ochrana Vašeho koně! Víceúčelový insekticid pro klid zvířete s účinností 14 dnů.

doporučené
Běžná cena od: 1 395 Kč

Tri-Tec 14™ Fly Repelent

obrázek: Tri-Tec 14™ Fly Repelent

Jediná a účinná ochrana Vašeho koně! Víceúčelový insekticid pro klid zvířete s účinností 14 dnů.

doporučené
Běžná cena od: 1 250 Kč

Bronco® Equine Fly Repelent

obrázek: Bronco® Equine Fly Repelent

Zpět v nabídce od jara 2024!

novinka
Běžná cena od: 795 Kč

Swat® Fly Repelent Ointment

obrázek: Swat® Fly Repelent Ointment

Tento produkt není momentálně v nabídce.

Přihlášení

asas

Přihlášení

Registrace nového zákazníka
Zapomenuté heslo