Domů » Aktuality » 2011/02 » Spolupracujeme s portálem a klubem Jezdci.cz

Spolupracujeme s portálem a klubem Jezdci.cz

3.2.2011 10:48

Od února 2011 jsme začali spolupracovat s novým a zajímavých projektem Jezdci.cz, který nabízí kompletní infoservis pro jezdce. Jezdci.cz mají zároveň svůj "Klub" jehož členové mohou na našem e-shopu čerpat slevu 5% na všechny nákupy ...

O projektu:

Jezdci.cz nabízí nejen infoservis pro jezdce

Nový internetový portál Jezdci.cz fungující na internetových adresách http://www.jezdci.cz a http://www.jazdci.sk je určen především jezdcům účastnícím se jezdeckých závodů, resp. jejich pořadatelům.

Nabízí totiž možnost kompletního infoservisu pro takové akce – od vložení rozpisu, přes aktivaci univerzální on-line přihlášky, zadávání plánků tratí, předběžných startovních listin, výsledků či odkazů na on-line výsledky, fotografie nebo videa.

Obrovskou výhodou je automatické rozesílání informací o nově zadaných záznamech pro registrované uživatele, kteří si vyberou danou disciplínu, status závodů a kraj, jež jsou objektem jejich zájmu. Pokud je konkrétní záznam bude zajímat podrobněji, mohou si nechat dále zasílat na e-mail informace o aktualizacích a mít tak po ruce vždy naprosto čerstvé informace.

Pro pořadatele jezdeckých závodů je portál Jezdci.cz nejen snadnou cestou, jak ZDARMA oslovit více potenciálních účastníků, ale také jak jim následně poskytnout ucelenou a přehlednou formou rychlý informační servis. Díky možné aktivaci on-line přihlášky navíc získají v ideálním formátu podklady pro zpracovatele startovních listin a výsledků.

Jezdci.cz ovšem nenabízí jen infoservis pro jezdce, ale také klubový program, díky němuž zájemci získají možnosti čerpat řadu výhod a slev od partnerských subjektů. Po boku celého projektu funguje samostatné občanské sdružení Jezdecký klub Jezdci.cz (od roku 2011 registrovaným subjektem České jezdecké federace), pod jehož hlavičkou budou moci členové startovat na jezdeckých závodech. ( Více o výhodách v klubu Jezdci.cz: http://www.jezdci.cz/clenstvi_v_klubu.html )

Dalo by se tedy říci, že příchodem portálu Jezdci.cz nastává zlomový okamžik v informatice o jezdeckých závodech v České republice a na Slovensku, kdy jejich pořadatelé i účastníci získávají bezplatně jednotný komunikační prostředek, který je uživatelsky sdílný a snadno dostupný.

A jak čerpat slevu v praxi ? Vše je velmi snadné - staňte se členem "Klubu Jezdci.cz" a při nákupu zde na ww.farnam.cz uvedete číslo své klubové karty, čímž budete mít automaticky nárok na slevu.

Přihlášení

asas

Přihlášení

Registrace nového zákazníka
Zapomenuté heslo