Domů » Aktuality » 2010/01 » Nezdražujeme ani po zvýšení DPH. Ceny jsou stejné od r. 2006 !

Nezdražujeme ani po zvýšení DPH. Ceny jsou stejné od r. 2006 !

3.1.2010 23:36

Ani po lednovém zvýšení DPH na 10% a 20% se naše ceny nemění. Nadále tak můžete nakupovat za dostupné ceny!

V posledních měsících jsme si již zvykli, že přicházejí negativní ekonomické zprávy, které negativně ovlivňují cenu většiny produktů od výrobce Farnam. Nejprve rapidně stouply ceny surovin na světových trzích, které nepříznivě ovlivňují ceny zejména vitamínových doplňků, následně začala oslabovat naše národní měna, ceny mnoha služeb a dopravy se postupně zvyšují a v neposlední řadě vstoupil od 1.1.2010 v platnost nový zákon o DPH, který zvyšuje DPH na 10% resp. na 20% z dřívějších 9% resp. 19%.

Řeknete si, že těchto negativních zpráv je až příliš, ale my Vám přinášíme dobrou zprávu: Produkty Farnam mají ceny na stejné úrovni jako v roce 2006. U nás tedy nezaplatíte ani o korunu navíc už po několik let. Řeknete si, jak je to možné přes to všechno ? Je to zejména díky Vám, našim spokojeným zákazníkům a díky oblibě a popularitě, kterou k našich produktům chováte. Stále tak platí, že Vám produkty Farnam nabízíme za nejvýhodnější ceny v celé EU.

Myslíme si, že v době těch nejčernějších ekonomických zpráv přišel čas odměnit Vás tímto za Vaší důvěru. Zároveň se také snažíme podporovat jezdecký sport, poskytovat Vám bezplatné vzdělávací semináře a nebo podporovat mediální projekty, které Vám poskytují interaktivní rady a informace o jezdectví. Věříme, že naší činnost oceníte a pokud máte nějaké náměty a komentáře k naší činnosti, tak je od Vás rádi uslyšíme ( info@farnam.cz ). Váš názor je pro nás důležitý.

Přihlášení

asas

Přihlášení

Registrace nového zákazníka
Zapomenuté heslo