Domů » Aktuality » 2009/03 » FARNAM partnerem Lamborghini Praha Parkur Cupu 2009

FARNAM partnerem Lamborghini Praha Parkur Cupu 2009

29.3.2009 00:13

Poslední březnovou neděli se v Hradišťku u Sadské konal již 3. ročník Lamborghini Praha Parkur Cup. Závody probíhaly od stupně obtížnosti ZL do ST** a kromě sportovních zážitků byl pro diváky připraven bohatý doprovodný program. Všechny soutěže byly obsazeny současnou českou skokovou špičkou, takže k prasknutí naplněná hala sledovala celkem 165 výborných startů.

3.ročník Lamborghini Praha Parkur Cup
část série ELITE TOUR
TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 30. 3. 2009

První soutěž, Cena společnosti SIEZA, se jela jako stupňovaná obtíţnost do 110 cm se žolíkem. Další úspěchy předznamenal svým vítězstvím Jiří Papoušek na koni Brooke, druhý se umístil Jiří Luža s Balou – S a třetí Martin Šoupal s Madison Geofin.

Program pokračoval Cenou společností FARNAM, soutěží L* bez rozeskakování na čas. Na startu se sešlo rovných 60 dvojic, pro umístění na předních příčkách museli jezdci zvolit svižnou jízdu. Z 29 bezchybných výkonů byl nejrychlejší Martin Šoupal s temperamentní Cornadou – K, druhý Ludvík Jandourek s Castelon Karsit a třetí Zdeněk Žíla s El Paso II.

Po ukázce drezurního ježdění, předvedenou Libuší Půlpánovou ml. a DAF Ondrášem, následovala soutěž stupně S* s finálem – Cena společnosti DELTA B+B. Bezchybný výkon v prvním kole znamenal postup do finále. Z 25 jezdců ve finále zvítězil Josef Kincl ml. s Greay Rose, následovaný Janou Perníčkovou s Jasností a Jiřím Papouškem se Stakkata.

Hlavní soutěž stupně ST* - Cena společnosti LAMBORGHINI PRAHA, startovala po zajímavé ukázce dogfrisbee a dogdancing. Téměř polovina startovního pole dokázala překonat parkur stavitele Ing. Ludvíka Jandourka bez bodového zatíţení a postoupila do rozeskakování. To bylo velice napínavé a o vítězství rozhodovaly sekundy. Vítězem se stal Jiří Papoušek se Stakkatou, těsně pomalejší čas měl Ludvík Jandourek s Casio Karsit a Jiřím Lužou s Land Rebelem – S.

Lamborghini Praha Parkur Cup se stává tradiční součástí začátku každé sezóny. Jezdci i diváci si již zvykly na brzký jarní termín a obou dorazily velké počty. organizace závodů klapala bez problémů, pořadatelům nezbývá neţ doufat, ţe všichni odjížděli z Hradištka spokojeni.

Zdroj: Equinenter.cz

související produkty

MaxFlex™ XR

obrázek: MaxFlex™ XR

Jediný doplněk na světě, který pečuje o klouby 24 hodin denně. Unikátní receptura s postupným uvolňováním.

Běžná cena od: 1 895 Kč

Přihlášení

asas

Přihlášení

Registrace nového zákazníka
Zapomenuté heslo