Domů » Aktuality » 2008/09 » Farnam partnerem Bentley Praha Parkur Cup 2008

Farnam partnerem Bentley Praha Parkur Cup 2008

26.9.2008 10:01

Hlavní skoková sezóna se pomalu ale jistě blíží ke svému závěru a vystřídá ji sezóna halová. Tradičně ji otevírají oblíbené halové závody v Hradištku u Sadské – Bentley Praha Parkur Cup. Celkem se bude soutěžit o rovných 200 000,- Kč a přibližně 200 000,- bude rozdáno i ve věcných cenách.

Soutěže se pro tento rok rozšířily i na páteční program, pro závodníky je tedy přichystáno 11 otevřených závodů od úrovně ZL do úrovně ST.

Návštěvníci se mohou těšit na sportovní podívanou od těch nejlepších jezdců z celé České republiky – příjezd do Hradištka potvrdili již Aleš Opatrný, Zdeněk Žíla či například Zuzana Zelinková.

Z doprovodného programu je pro diváky přichystáno drezurní vystoupení v barokním stylu, možnost svezení kočárem, vyjížďka na loďce či do terénu na čtyřkolkách a pro děti nebude chybět oblíbené ježdění na poníkovi. Po celý víkend budou v areálu samozřejmě opět k vidění luxusní limuzíny z Velké Británie značky Bentley, kterou v České republice zastupuje společnost Bentley Praha, generální partner závodů.

Těšíme se na setkání s Vámi o víkendu 3. až 5. října v Hradištku u Sadské!

Za pořadatelský team,

Michal Špaček ředitel závodů

Partnerství BPPC a FARNAM

Více informací o závodech naleznete zde: www.equinenter.cz

Přihlášení

asas

Přihlášení

Registrace nového zákazníka
Zapomenuté heslo